Ana Sayfa / Haberler / Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü Öğrencilerimizden Yıl Sonu Karma Sergisi
24 Nisan 2018, Salı
Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü Öğrencilerimizden Yıl Sonu Karma Sergisi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin Mezuniyet Yıl Sonu Karma Sergisi açılışı 24 Nisan 2018 tarihinde Üniversitemiz Çarşı Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi.

Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Duru, Genel Sekreter Vekili İbrahim Çalış, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Sezer, Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü Öğretim Üyeleri, davetliler, akademik ve idari personelimiz ile öğrenciler katıldı.
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencilerimizin tezhip, çini, minyatür ve kalemişi çalışmalarından oluşan 115 eser hakkında öğrencilerimizden bilgi alarak sergiyi gezdi. Öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik eden Rektörümüz emeği geçen herkese teşekkür etti.

Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü 4. Sınıf öğrencilerimizin karma sergisi 27 Nisan 2018 tarihine kadar ziyaret edilebilir.