Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programına Katıldı
23 Nisan 2018, Pazartesi

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programına il protokolüyle birlikte katıldı.

15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda gerçekleşen kutlamalar kapsamında, ilköğretim öğrencilerinin 23 Nisan şiirlerini okunmasının ardından, halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi. Program kapsamında il genelinde gerçekleştirilen, öğrenciler arası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere il protokolü tarafından ödülleri verildi. Programın ardından törene katılan çocuklarla hatıra fotoğraf çektiren Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş; Uşak Valisi Salim Demir ve il protokolünün açılışını yaptığı, Uşak Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Uşak Şubesi'nin kermes açılışına katıldı.