Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz, Milli Yüzücü Öğrencimiz Mehmet Fatih Karahan’ı Başarılarından Dolayı Kutladı
10 Nisan 2018, Salı

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi ve milli yüzücü Mehmet Fatih Karahan’ın Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2. Bölge Yüzme Şampiyonasında aldığı başarılı derecelerden dolayı makamında ağırlayarak kendisini tebrik etti ve teşekkür belgesi verdi.

Ziyarette Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elçin Yusufoğlu, Adalet Karahan ve Antrenör Adnan Çamurcu da yer aldı.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi ve milli yüzücü Mehmet Fatih Karahan’ın Türkiye 2. Bölge yüzme şampiyonası dereceleri;
1500 metre serbest stilde 2.lik
800 metre serbest stilde 2.lik
100 metre serbest stilde 2.lik
200 metre serbest stilde 3.lük
400 metre serbest stilde 3.lük
Türkiye şampiyonasına gitmeye bütün dallarda hak kazandı ve dünya barajlarını iki  dalda geçti.