HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz İle Sivaslı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Arasında Öğrenci Burs Protokolü İmzalandı
6 Nisan 2018, Cuma
Üniversitemiz İle Sivaslı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı Arasında Öğrenci Burs Protokolü İmzalandı
Uşak Üniversitesi Sivaslı Meslek Yüksekokulu ile Sivaslı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı arasında burs protokolü imzalandı.

Sivaslı Kaymakamı Furkan Atalık ve Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş arasında imzalanan protokol Sivaslı Meslek Yüksekokulu “Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bitki Koruma Programı”nda öğrenim görmek için 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılından itibaren kayıt yaptıran ve öğrenimine devam eden öğrencilerin Sivaslı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı çatısı altında belediyeler, odalar ve esnafın katkılarıyla,  eğitim öğretim dönemi boyunca (Eylül-Haziran aylarında) 2 yıl süreyle bursla desteklenmeleri konularını içermektedir.

Burs Protokolü hakkında bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, bursun YKS sonuçlarına göre Uşak Üniversitesi Sivaslı Meslek Yüksekokulu Bitki Koruma Programına kesin kayıt yaptıran ve puan sıralamasında ilk 15’de yer alan 15 öğrenciye karşılıksız olarak Sivaslı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı çatısı altında belediyeler, odalar ve esnafın katkılarıyla verileceğini ve burs miktarının eğitim öğretim yılı içerisinde her yıl 10 ay boyunca (Eylül-Haziran aylarında) 2 yıl süreyle aylık 300 TL olacağını belirtti. Başta Sivaslı Kaymakamı Furkan Atalık olmak üzere Sivaslı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Tuncer Teke’e teşekkür eden Rektörümüz, imzalanan protokolün hayırlı olmasını diledi.
Sivaslı Kaymakamı Furkan Atalık ise protokolün hayırlı olmasını dileyerek destek olan herkese teşekkür etti.
Protokol törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, Sivaslı Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Soba, Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nüket Altındal ve Öğretim Gör. Murat Yılmaz katıldı.