Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş Ulubey ve Eşme İlçelerini Ziyaret Etti
4 Nisan 2018, Çarşamba
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş Ulubey ve Eşme İlçelerini Ziyaret Etti
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Eşme ve Ulubey ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan ve Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Adem Duru, ilçe ziyaretlerinde ilk olarak Ulubey Kaymakam Vekili ve Eşme Kaymakamı Murat Özdemir’i, Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada’yı ve Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin’i makamlarında ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

İlçe ziyaretlerinde Ulubey Meslek Yüksekokulu ve Eşme Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, meslek yüksekokullarımızda incelemelerde bulunarak öğrencilerimizle sohbet etti.

fotoğraflar için tıklayınız