Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde 1-7 Nisan Kanser Haftası Etkinliği Gerçekleştirildi
4 Nisan 2018, Çarşamba
Üniversitemizde 1-7 Nisan Kanser Haftası Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle 3 Nisan 2018 tarihinde HPV (Human Papilloma Virüs) İle ilgili Kanser Hastalıkları ve HPV Aşıları adlı konferans gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Amfisinde gerçekleşen konferansa Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuray Şahinler, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Suat Şahinler, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Konferansın konuşmacısı Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin Çam “Kanser Haftası, HPV Nedir? HPV Virüsü Nasıl Ortaya Çıkar, Virüslerin Kansere Dönüşümü, Nasıl Ortaya Çıktığı, Yaş Dağılımı, Uşak’ta HPV Sonuçları, HPV Aşısı Bulunan Ülkelerin 10 Yıllık Verileri, HPV Aşısı İçin Nelere Dikkat Edilmeli, HPV Aşılarının Güvenirliliği” başlıklarını içeren bir sunum yaparak soruları cevapladı.

Konferans Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Suat Şahinler’in, Üniversitemiz adına Prof. Dr. Çetin Çam’a teşekkür belgesi vermesi ile son buldu.