Ana Sayfa / Haberler / Afrikalı Öğrenciler Topluluğu Açılış Töreni Gerçekleşti
29 Mart 2018, Perşembe
Afrikalı Öğrenciler Topluluğu Açılış Töreni Gerçekleşti

Afrikalı Öğrenciler Topluluğu Açılış Töreni üniversitemiz Mustafa Kemal Paşa Amfisinde 27 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Törene Rektör Vekili Prof. Dr. Saim Savaş, Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Salih Gülerer, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Uşak İl Temsilcisi Ramin Seyidov, Afrikalı Öğrenciler Topluluğu Danışmanı Araştırma Görevlisi Dr. Emre Kemer, Tüprag Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Özgedik, İslami İlimler Fakültesi Okutmanı Yassine İbrahim Mahamat, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından Afrikalı Öğrenciler Topluluğu tanıtım film gösterimi yapıldı ve Afrikalı öğrencilerimiz  ‘’Afrika benim Afrika’m’’ isimli şiir dinletisi ve sahne performanslarını sergilediler.