Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemiz, “Üniversite ve Meslek Tanıtımı İle Kariyer Planlaması” Adlı Etkinliğe Katıldı
15 Mart 2018, Perşembe

Üniversitemiz, bu yıl dördüncüsü düzenlenen “Üniversite ve Meslek Tanıtımı İle Kariyer Planlaması” adlı etkinlikte yer alıyor.

Etkinlik açılışı Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Rektör Vekili Prof. Dr. Metin Gümüş, Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Adem Duru, Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin’in katılımıyla Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda 15 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Üniversitemizin etkinlikte açmış olduğu tanıtım standında, öğrencilerin meslek seçimleri ve kariyerlerini planlamalarında yol gösterici olabilmek, doğru tercihler yapmalarına yardımcı olmak ve motivasyon düzeylerini arttırmak amacıyla üniversitemiz tanıtılmaktadır.

Üniversitemizde öğrenim görmekte olan yabancı uyruklu öğrencilerimiz de standımızda yer alarak lise öğrencileriyle Uşak ve Uşak Üniversitesi hakkında sohbet etmektedirler.

Etkinliğe Uşak merkez ve ilçelerdeki 11. ve 12. Sınıf düzeyinde eğitim gören öğrenciler ziyarette bulunacak.