Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Tıp Fakültesi Akademik Kuruluna Katıldı
12 Mart 2018, Pazartesi
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Tıp Fakültesi Akademik Kuruluna Katıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Tıp Fakültemizin akademik kurul toplantısına katıldı.
Toplantıya Rektör Yardımcımız ve Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Suat Şahinler ile Prof. Dr. Ali Celalettin Sinan Yürüker ve fakültemiz öğretim üyeleri katıldı.
Rektör Yardımcımız ve Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ömer Karahan toplantıda Tıp Fakültesi hakkında bilgiler verdi.
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, üniversitemizin halka açılan penceresi olan, halkla iç içe olan Tıp Fakültemizin son derece önem arz etmekte olduğunu belirterek halkımızla Tıp Fakültemizi daha çok bütünleştirebilmek, kaynaştırabilmek için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Rektörümüz 14 Mart Tıp Bayramını da toplantı vesilesiyle kutlayarak ''Sizlerin yapacağı çalışmaların üniversitemizi öne çıkaracağını düşünüyorum. Sizlere bu konuda güveniyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.''dedi.

Toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdi.