Ana Sayfa / Haberler / Üniversitemizde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
12 Şubat 2018, Pazartesi
Üniversitemizde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Rektörlük makamında düzenlen törenle Sivil Havacılık Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Murat Sezgin  görevini Doç. Dr. Ahmet Atasoy’a, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürlüğü görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Selahattin Polat görevini Doç. Dr. Mustafa Gençoğlu’na, Banaz Meslek Yüksekokul Müdürlüğü görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Veli Erdinç Ören ise görevini Yrd. Doç. Dr. Zeynep Alkan Alkaya'ya devretti.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş görevlerini başarıyla ifa eden öğretim üyelerimize teşekkür belgesi takdim ederek bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve görevi devralan Doç. Dr. Ahmet Atasoy’a, Doç. Dr. Mustafa Gençoğlu’na ve Yrd. Doç. Dr. Zeynep Alkan Alkaya 'ya yeni görevlerinden dolayı kutladı.

Devir teslim törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Saim Savaş ve Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Adem Duru’da  katıldılar.