Ana Sayfa / Haberler / Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Güz Yarı Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısına Katıldı
9 Şubat 2018, Cuma

Uşak Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı, 8 Şubat 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda yapılan toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Adem Duru, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Ali Ersöz, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Selim Demirtürk ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları katıldı.
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Ali Ersöz toplantıda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılında gerçekleşen akademik faaliyetlerden bahsederek bahar döneminde yapılması planlanan çalışmaları anlattı.
Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, meslek yüksekokullarının iş dünyasının ve sanayinin ihtiyaç duyduğu kaliteli ara eleman ihtiyacını karşılama noktasında önemli görevleri olduğuna dikkat çekerek ''Sanayicimize gitmeli, ikili ilişkilerimizi geliştirmeli ve işbirliklerimizi artırmalıyız. Meslek Yüksekokullarımızı geliştirmek adına ne gerekiyorsa yapalım. Ükemizde çeşitli modeller var gerekirse gidelim bu modelleri yerinde inceleyelim. İlçelerimizdeki meslek yüksekokullarımızla eş güdümlü olalım. Sizler yeter ki fikirlerinizi ortaya koyun. Biz gerekeni yapalım. Bilim insanı olmak önemlidir. Projelerinizle, yayınlarınızla, inovatif çalışmalarınızla ülkemizin, milletimizin kalkınmasına yönelik çalışmalar yapalım. Özellikle sanayicimizin ihtiyaç duyduğu kaliteli ara eleman yetiştirme konusu meslek yüksek okullarımızın temel vazifesidir. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.''dedi.

Toplantı dilek ve temennilerin ardından ardından sona erdi.