Ana Sayfa / Haberler / Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Birlik Vakfı Başkanı Muhittin Bal’ı Ziyaret Etti
2 Kasım 2017, Perşembe

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Dalkıran, Birlik Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Muhittin Bal’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Sayın Dalkıran ziyarette Üniversitemiz hakkında bilgi vererek, Birlik Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Muhittin Bal’a ve tüm vakıf üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Birlik Vakfı Ankara Şubesi Başkanı Muhittin Bal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Vakfımızın amacı, geleceğin teminatı olan insanımızın inançlı, vatansever, kültürlü ilmi seviyesi yüksek, çağdaş bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip birer şahsiyet olmalarını sağlamak ve milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmaktır. Vakfımız, Vakıf senedi doğrultusunda çaba sarf ederek, üniversite gençliğinin ihtiyaçlarını gidermek için her yıl burs ihtiyacı olan öğrencilere burs imkânı sağlamaktadır. Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Sayın Dalkıran’ın ziyaretinden mutluluk duyduk. Başta kendileri olmak üzere, Uşak Üniversitesi personeline ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.