Ana Sayfa / Haberler / UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu ve Beraberindeki Heyet, Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular
17 Ocak 2018, Çarşamba

Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Yıldız ve UOSB Bölge Müdürü Vekili Namık Gök, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ve Üniversite-Sanayi işbirliği hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Yıldız ve UOSB Bölge Müdürü Vekili Namık Gök, Rektörümüzü yeni görevinden dolayı kutlayarak, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Uşak Üniversitesi’nin üniversite-sanayi işbirliğine verdiği öneme değindi ve UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Yıldız ve UOSB Bölge Müdürü Vekili Namık Gök’e çalışmalarında başarılar diledi.