HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Hacı Tevfik Özdemir ve Beraberindeki Heyet, Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular
10 Ocak 2018, Çarşamba
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Hacı Tevfik Özdemir ve Beraberindeki Heyet, Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Hacı Tevfik Özdemir ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Hacı Tevfik Özdemir ve beraberindeki heyet, Rektörümüzü yeni görevinden dolayı tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, gençlerin ilgi, ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak bilimsel, kültürel ve  sanatsal  faaliyetler düzenleyen Gençlik Merkezinin önemine değinerek Uşak Üniversitesi olarak Gençlik Merkezi ile işbirliği içinde olacaklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü Hacı Tevfik Özdemir ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.