HABERLER
Ana Sayfa / Haberler / Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a “Ulubey Kanyonu (Uşak) ve Yakın Çevresinin Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi” Adlı Kitabı Takdim Ettiler
9 Ocak 2018, Salı
Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a “Ulubey Kanyonu (Uşak) ve Yakın Çevresinin Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi” Adlı Kitabı Takdim Ettiler

Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Raziye Çakıcıoğlu Oban, Prof. Dr. Recep Yıldırım, Doç. Dr. Hasan Çukur ve Arş. Gör. H. Arzu Gökçe Gündüzoğlu, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı ziyaret ettiler.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette “Ulubey Kanyonu (Uşak) ve Yakın Çevresinin Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi” adlı kitabı, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a takdim eden Prof. Dr. Raziye Çakıcıoğlu Oban, Prof. Dr. Recep Yıldırım, Doç. Dr. Hasan Çukur ve Arş. Gör. H. Arzu Gökçe Gündüzoğlu, yeni görevinden dolayı Rektörümüzü tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uşak-Ulubey kanyonları ve yakın çevresinin doğal, tarihi ve arkeolojik olarak zengin bir potansiyele sahip olduğunu söyleyerek konuyla ilgili çalışmaların kitaplaştırılmasının önemli olduğunu belirtti. Uşak Üniversitesi olarak Uşak ilinin tanıtımı ve turizm potansiyelinin artırılması adına yapılan çalışmaların içinde yer aldıklarını ifade eden Rektörümüz “Ulubey Kanyonu (Uşak) ve Yakın Çevresinin Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi” adlı kitabı takdimlerinden dolayı Prof. Dr. Raziye Çakıcıoğlu Oban, Prof. Dr. Recep Yıldırım, Doç. Dr. Hasan Çukur ve Arş. Gör. H. Arzu Gökçe Gündüzoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.