Ana Sayfa / Haberler / Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı Ziyaret Etti
27 Aralık 2017, Çarşamba

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş’ı yeni görevinden dolayı tebrik ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Savaş, bölgenin sorunları ve kalkınması için bölge üniversitelerinin işbirliği içinde ortak hareket etmesi gerektiğini ve her iki üniversiteye bu konuda büyük işler düştüğünü ifade ederek Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’e çalışmalarında başarılar diledi.