KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM- YDS/YÖKDİL İngilizce Hazırlık Kursu Ön Kayıtları Başlamıştır
5 Aralık 2023, Salı
USEM- YDS/YÖKDİL İngilizce Hazırlık Kursu Ön Kayıtları Başlamıştır

YDS/YÖKDİL İngilizce Hazırlık Kursu Ön Kayıtları Başlamıştır

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde “YDS/YÖKDİL İngilizce Hazırlık Kursu” düzenlenecektir. Kursa başvurmak isteyenler 15 Aralık 2023 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler. Kurs ücreti ödeme tarihleri daha sonra kursiyerlere bildirilecektir.

Kursiyer Ön Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Kursu Verecek Öğretim Elemanı: Öğr. Gör. Abdullah Yüksel

Web: https://akbis.usak.edu.tr/Home/Index/abdullah.yuksel

Email: abdullah.yuksel@usak.edu.tr

Kursun Amacı: Bu kursun amacı, 2024 YDS-1 ve YÖKDİL-1 sınavlarına hazırlanan adayların ihtiyaç duyacağı akademik İngilizce altyapısını oluşturmalarında destek olmaktır.

Kursun İçeriği: Dilbilgisi çalışmaları, Kelime çalışmaları, Okuma çalışmaları, Deneme sınavı çözümleri

Kişi Başı Ücret: 3000 TL

Kurs Materyali: Makalelerle YDS – Modadil Yayınları (Kursiyerler kendileri temin edecektir.) Ayrıca kesin kayıt yaptıran kursiyerlere ekstra materyal kurs eğitmeni tarafından sağlanacaktır.

Kurs Tarihleri: Aralık, Ocak, Şubat ayları

Gün ve Saatler: Salı-Perşembe günleri Saat: 18:30-21:30

Eğitim Süresi: 10 Hafta, Haftalık 6 Saat, Toplam 60 Saat

Sınıf Kontenjanı: En fazla 15 Kişi

Kurs Yeri: Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü

Kimler Katılabilir: Kursiyerlerin en az A1 seviyesinde İngilizce dilbilgisi, kelime ve okuma becerilerine sahip olması tavsiye edilir.

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Tel: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr