KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / USEM- Akademik İngilizce ve Uluslararası Dil Sınavlarına Ön Hazırlık Kursu (Temel Seviye-A2) Ön Kayıtlar Başlamıştır
27 Eylül 2023, Çarşamba

Akademik İngilizce ve Uluslararası Dil Sınavlarına Ön Hazırlık Kursu (Temel Seviye-A2) Ön Kayıtlar Başlamıştır

* Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde Uluslararası Dil Sınavlarına (PTE, TOEFL vb.) hazırlanan adaylara yönelik “Akademik İngilizce ve Uluslararası Dil Sınavlarına Ön Hazırlık Kursu (Temel Seviye-A2)” düzenlenecektir. İlgili kursa kayıt yapmak isteyenler 9 Ekim 2023 tarihine kadar aşağıda yer alan kursiyer ön başvuru formunu doldurarak usem@usak.edu.tr mail adresine gönderebilirler.

*Kontenjan 8 kişi ile sınırlıdır.

*Uşak Üniversitesi akademisyenleri önceliklidir.

Kursun AdıAkademik İngilizce ve Uluslararası Dil Sınavlarına Ön Hazırlık Kursu
Temel Seviye – A2
Kursu Verecek Öğretim ElemanıÖğr. Gör. Abdullah Yüksel
Web: https://akbis.usak.edu.tr/Home/Index/abdullah.yuksel
Email: abdullah.yuksel@usak.edu.tr
Kursun AmacıBu kursun amacı, katılımcılara akademik amaçlara yönelik İngilizce dinleme, konuşma, okuma ve yazma becerilerini geliştirmelerinde; bu becerilerin ölçüldüğü uluslararası dil sınavlarına (PTE, TOEFL vb.) hazırlanan adaylara bu sınavlar için gereken akademik İngilizce altyapısını oluşturmalarında destek olmaktır.
Bu kurs, talep ve koşullara göre açılması hedeflenen daha ileri seviyelerdeki akademik İngilizce kurslarının öncülüdür.
Kurs MateryaliKesin kayıt yaptıran kursiyerlere bildirilecektir. Kursiyerlerce topluca ya da bireysel olarak temin edilebilecektir.
Tarihleri10.10.2023 – 21.12.2023
(Akademik takvime göre 25.11.2023 - 03.12.2023 arası vize sınavları olduğu için ders yapılmayacaktır.)
Gün/SaatSalı, Perşembe
Saat: 18:30-21:30
Eğitim Süresi10 Hafta – Haftalık 6 Saat
Toplam: 60 Saat
Sınıf KontenjanıEn fazla 8 kişi
Kurs YeriUşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü
Kişi Başı Ücret4500 TL (isteyenler üç taksit halinde ödeyebilir)
Kimler KatılabilirÖzellikle akademik İngilizce becerilerini geliştirmek isteyen akademisyenlerin ve akademisyen adaylarının; uluslararası dil sınavlarına hazırlanan adayların ön hazırlık amacıyla katılması tavsiye edilir.
Gerekli Seviye: Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) A1
İngilizce seviyeniz konusunda fikir sahibi olmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz:

Adres: Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü İzmir Yolu 8. Km. Öğrenci Yaşam Merkezi, Merkez / UŞAK

Telefon: 0276 221 21 72

E-Posta: usem@usak.edu.tr