KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2023-2024 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuruları, Değerlendirme Sonuçları
22 Ağustos 2023, Salı
2023-2024 Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuruları, Değerlendirme Sonuçları

2023-2024 Güz yarıyılı yatay geçiş başvurularının değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Öğrenciler başvuru sonuçlarını, yatay geçiş başvuru sistemine giriş yaparak öğrenebileceklerdir.

Yatay geçiş başvurusu kabul edilen adayların kayıtları, Üniversitemizde yapılacaktır. Öğrencilerin, kayıt için şahsen Üniversitemize başvurmaları gerekmektedir. Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri ile ilçelerde bulunan Meslek Yüksekokullarına yatay geçişi kabul edilen öğrencilerin kayıtları ilgili birimlerde, diğer öğrencilerin kayıtları ise Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Öğrencilerden kayıt için herhangi bir belge talep edilmeyecektir. Kaydını yaptıran öğrencilerimizin muafiyet işlemleri için transkript ve ders içerikleri ile birlikte, kayıt yaptırdıkları Birime başvuru yapmaları gerekmektedir.

Yatay geçiş başvuru sonucunuzu ve kayıt tarihinizi öğrenmek için tıklayınız.