KURUMİÇİ DUYURULAR
Ana Sayfa / Duyurular / 2017–2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri
2 Şubat 2018, Cuma
2017–2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri

Uşak Üniversitesi Eğitim Öğretim Sınav Yönetmeliğine göre öğrenciler, her dönem başında akademik takvimde belirlenen tarihlerde kayıt yenilemekle yükümlüdür. Kayıt yenilemeyen öğrenci öğrencilik haklarından yararlanamaz.

2017-2018 Akademik Yılı Bahar Dönemi için kayıt yenileme tarihleri;

Kayıt Yenileme İşlemleri (İnternet Yoluyla Ders Seçme):05-11 Şubat 2018
Ders Ekleme/Bırakma İşlemleri :12-14 Şubat 2018
Danışman Onayları :12-16 Şubat 2018

Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Öğrencilerimiz de Bahar yarıyılı için dönemlik dersleri için kayıt yenilemek zorundadırlar.

Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencilerimiz 05-09 Şubat 2018 tarihleri arasında internetten ders seçme işlemlerini yapabileceklerdir.

Üniversitemiz Akademik Takvimi Birimlere göre farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle öğrencilerimizin, kayıtlı olduğu Birime ait Akademik takvimi dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimizin ders kayıtları için Üniversitemize gelmelerine gerek yoktur. Tüm işlemlerini internet üzerinden yapabilirler.

Öğrencilerimizin açıklamaları dikkatle okumaları rica olunur.

Akademik Takvim için tıklayınız.

Kayıt Yenileme İşlemleri ile ilgili Açıklamalar için tıklayınız.

Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri ile ilgili Açıklamalar için tıklayınız.

Katkı Payı/Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

İletişim Bilgileri için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapmak için tıklayınız.